Activiteiten

1000 KM voor Jelle

21 september 2019

Op 21 september organiseert Jelle vzw een herdenkingsdag voor Jelle. Met deze dag willen we het sociaal engagement van Jelle verderzetten en geld inzamelen voor meerdere goede doelen door het organiseren van een wandeling, veldloop en een BBQ.

Omdat Jelle hield van sport, avontuur, uitdaging en gezelligheid, vinden we het belangrijk dat deze dag aansluit bij hoe Jelle in het leven stond.

Inschrijven voor de BBQ is verplicht. Inschrijving kan tot maandagavond 16 september via de website. Voor de wandeling en veldloop kan je jezelf ter plaatse inschrijven.

We kijken er naar uit om je op 21 september te verwelkomen!

Locatie: GC Den Hoek – Hoekstraat, 3470 Kortenaken

Parking: kruising Tiensestraat en Zandrodestraat

Wandeling / Veldloop

  • Start inschrijving wandeling: 8:00
  • Einde inschrijving wandeling: 15:00
  • 3 lussen van elk 7 km

Veldloop tussen 12:00 en 15:00

Inschrijving ter plaatse

Herdenking

Toast op Jelle
17:00

De opbrengst van de activiteiten wordt aan het goede doel geschonken.

Inschrijven

Voor de wandeling en de veldloop: de dag zelf inschrijven. Het inschrijvingsgeld voor de wandeling en/of de veldloop is 5 euro. Hiermee ben je voor beide activiteiten verzekerd en krijg je een drankje. Deelname is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar! Voor de BBQ: inschrijven is verplicht. Dit kan HIER! Bekijk zeker het menu van de BBQ, je moet je keuze doorgeven bij de inschrijving.

Programma

Van 8 tot 17 uur

Er kunnen doorlopend 3 lussen van +/- 7 km gewandeld worden die je de mooiste plekjes van Kortenaken leren kennen. Deze lussen kunnen ook gelopen worden, alhoewel sommige delen van het parcours niet ideaal liggen voor lopers of joggers. Ongeacht je 1, 2 of 3 lussen wilt wandelen of joggen, betaal je enkel € 5 voor 7, 14 of 21 km.

Tussen 12 en 15 uur kan er gelopen/ gejogd worden op een parcours dat beter ligt voor lopers of joggers.

Kom samen met ons zoveel mogelijk kilometers afleggen in het prachtige decor van het Velpedal. Jong, oud, snel, traag met of zonder rustpauzes tussendoor, het maakt allemaal niet uit! Kom gewoon meedoen en geniet van het mooie parcours.

Je kan ten laatste starten om 15u.

17 uur

We heffen samen de (spreekwoordelijke) Karmeliet en klinken op Jelle.

We staan even stil bij de persoon die Jelle was, levenslustig en goedlachs.

We kijken ook even terug naar de voorbije edities en de goede doelen die we steunden en stellen ook de goede doelen voor die we deze editie zullen steunen.

’s Avonds vanaf 18 uur

Ben je als wandelaar, loper, sympathisant, familie of vriend van harte welkom op onze BBQ. Na het succes van onze BBQ van vorige jaren, willen we jullie nu ook opnieuw uitnodigen om er samen te genieten van een lekker stukje vlees en een pintje.