VZW

Over VZW Jelle

In februari 2015 overkwam Jelle Boyen een tragisch ongeval in Sri Lanka. Jelle raakte in coma en werd na enkele lange weken overgebracht naar Belgiƫ. Tijdens zijn verblijf in het UZ Leuven werden verschillende initiatieven genomen om Jelles revalidatie te steunen. Jelle heeft uiteindelijk de strijd verloren. Zijn vrienden richtten begin 2016 de vzw Jelle op om zijn sociaal engagement voort te zetten.

Het belangrijkste doel is om de vrienden van Jelle bij elkaar te brengen en te houden en Jelles persoon en gedachtengoed levendig te houden.

Daarnaast willen wij ook graag evenementen organiseren om al deze vrienden bij elkaar te brengen en met de opbrengsten (lokale) initiatieven ondersteunen die zich inzetten voor verkeersslachtoffers, het voorkomen van verkeersslachtoffers, andersvaliden, jeugd in het bijzonder, en andere initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. De evenementen hebben bij voorkeur een avontuurlijk karakter en gaan door in de natuur, net zoals Jelle het graag had.

Indien u een donatie wenst te doen, kan dat op IBAN BE51 7360 2621 8962

Copyright VZW Jelle